Uluslararası

'15 Temmuz Mektupları' hediye edildi

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) düzenlenen, "Benim Ülkem Türkiye" adlı kısa film, şiir, hikaye yarışmasına Karabük Üniversitesi'nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Bünyamin Gün, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Okt. Yılmaz Bacaklı ve Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler de katıldı.  Kısa film, şiir ve hikaye dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, TÜRGEV Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan ve UDEF Genel Başkanı Mehmet Ali Bolat tarafından verildi. Ödül töreninin ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a; Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Bünyamin Gün de Bilal Erdoğan'a Üniversitemiz uluslararası öğrencilerinin 15 Temmuz'a dair yazdığı mektuplardan oluşan "Uluslararası Öğrencilerimiz Gözünden 15 Temmuz Mektupları" adlı kitap hediye etti.