Rektörlük

15.Yıl Mezuniyet Sergisi

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü tarafından her yıl geleneksel hale gelen Mezuniyet Sergisinin 15.sinin açılışı yapıldı. Açılışa Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (SFTGTF) Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok Atmaca, İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdüssamed Uluçam ile birlikte akademisyenler, öğrenciler katıldı. Danışmanlığını Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü akademisyeni olan Dr. Öğr. Asuman Özdemir'in üstlendiği 15.yıl Mezuniyet Sergisinde 14 öğrencinin yağlı boya ile karışık teknik çalışmalarından oluşan toplam 60 adet özgün eser sergilendi. Çalışmaları inceleyen ve öğrencilerle sohbet den KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat çalışmaları çok beğendiğini ifade etti. SFTGSF Sanat galerisinde yer alan sergi 16-26 Mayıs tarihleri arasında sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.