Şehir

24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyareti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, 24 Kasım Öğretmenler Gününde KBÜ Demir Çocuk Anaokulunu ziyaret ederek, eğitimcilere çiçek hediye etti. Öğretmenler Gününü kutlayıp minik öğrencileriyle bir araya geldi. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Merkez yerleşkesi içerisinde bulunan KBÜ Demir Çocuk Anaokulunu KBÜ Rektörü Refik Polat, eşi Fadimana Polat, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun, Doç. Dr. Sevda Coşkun, KBÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşegül Ay eşlik etti. KBÜ Demir Çocuk Anaokulu Müdürü Öğr. Gör. Mücahit Yuvacı, Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tufan Tekeli ve Anaokulu Koordinatörü Nahide Özdemir ziyarette hazır bulundu. Rektör Polat sınıfları ziyaret ederek miniklerle keyifli anlar yaşadı, onlarla sohbet edip şakalaştı. Rektör Polat, öğretmenlerle günün anlam ve önemine binaen pasta kesti ve istişarede bulunarak ikramlıklardan tattı. Öğretmenlere çiçek veren KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat öğretmenlerle birlikte toplu fotoğraf çekildi. Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Öğr. Gör. Mücahit Yuvacı ve öğretmenler Rektör Polat’a teşekkür ettiler.