Öğrenci

'5 yıl ne çabuk geçti'

Üniversitemiz öğrencisi, aynı zamanda Külliye Karabük gazetemizin karikatüristi Erman Gülgeç, 2013 yılında ailesiyle birlikte gelerek kaydolduğu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü eğitimini başarıyla tamamlayarak dün akşam gerçekleşen mezuniyet töreninde mezun olmanın gururunu yine ailesiyle birlikte yaşadı.  Karabük Üniversitesi 2017 - 2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni ailelerin yoğun katılımı ile üniversitenin Ay Yıldızlı Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Birçok mezun bu mutlu anı ailesi, yakınları ve sevdikleriyle birlikte yaşadı. İktisat Bölümü mezunu, aynı zamanda Külliye Karabük gazetemizin karikatüristi Erman Gülgeç de sosyal medyada yaptığı paylaşımda ailesiyle birlikte 2013 yılında üniversiteye kayıt yaptırmaya geldiği fotoğrafla, mezuniyet töreninde ailesiyle birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak diplomasını ve başarısını ailesine hediye etti.                 Erman Gülgeç paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Canım annem ve canım babam 5 yıl ne kadar çabuk geçti değil mi? Üniversiteyi ilk kazandığım anda ne kadar sevindiğinizi hatta mutluluktan gözlerinizin bile dolduğunu çok iyi hatırlıyorum ve hiç unutmadım. Benim için 5 yıl önce okumaz, tembel bu çocuk gibi bir sürü şeyler söyleniyordu fakat şimdi Karabük Üniversitesi'nden hem sosyal hem eğitim olarak kendimi daha donanımlı hissederek ayrılıyorum. Hocalarımın da benimle ilgili düşüncelerini bizzat mezuniyet töreninde duydunuz. Beni İktisat bilimi haricinde karikatür çizmeye de teşvik eden hocalarım başta olmak üzere tüm hocalarıma ve büyüklerime ne kadar teşekkür etsem az. Bir koltukta iki karpuz da taşınıyormuş isteyince. Çok güzel bir üniversite hayatı geçirdim. Belki birçok insana ömründe nasip olmayacak dostlar edindim ve tabi Seçil'imiz ile tanıştım. Bazıları doğrudan bazıları dolaylı ama bunların hepsi sizin sayenizde. Kepim de, diplomam da sizlere hediyemdir. Çok teşekkür ederim Anne, Baba. 2018-2013"