Kampüs

54. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri başladı

Karabük Üniversitesi, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 54. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri Karabük Üniversitesi Kütüphanesinde gerçekleştirilen 'Bilgiye Ulaşmanın Hızlı Yolu Elektronik Veri Tabanları Kullanıcı Eğitimleri' başlıklı eğitim programı ile başladı.  54. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programa, akademik ve idari personelle birlikte öğrenciler katıldı. KBÜ Kamil Güleç Kütüphanesi Sezer Güleç Sanat Galerisi'nde düzenlenen etkinlikte alanında uzman Can Çelik, aralarında 2 binin üzerinde Türkçe akademik ders kitaplarının da bulunduğu e-kitap veri tabanının tanıtımını yaparak nasıl faydalanılması gerektiğini anlattı. Eğitim uzmanı Harun Karakuş ise; içerisinde 15 binin üzerinde roman, hikaye, şiir ve ders kitaplarını barındıran e-kitap veri tabanı hakkında bilgiler verdi. Son olarak program, eğitim uzmanı Uğurcan Özkan'ın aktardığı EDS ve e-book academic collection kullanıcı eğitimi ve EBSCO 'da literatür tarama teknikleri konulu sunumuyla son buldu.