Uluslararası

6. Uluslararası Enerji ve Mühendislik Konferansı, KBÜ İş Birliğiyle Gerçekleştirildi

Karabük Üniversitesinin de organizsyon ortağı olduğu “6th International Conference on Energetics, Civil and Agricultural Engineering” (ICECAE 2024) başlıklı konferans 14-15 Ekim tarihlerinde Çin’in başkenti Pekin’de düzenlendi.

Konferans, mühendislik alanındaki yenilikleri ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik çalışmaları paylaşmak amacıyla uluslararası katılımcıları bir araya getirdi. Mühendislik alanındaki gelişmeleri paylaşmak amacıyla düzenlenen konferansın açılışına Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş çevrimiçi olarak katıldı.  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Karabük Üniversitesini temsilen yaptığı açılış konuşmasında Karabük Üniversitesini ve Karabük'ü tanıtan sunumlar gerçekleştirdi.

Konferans boyunca farklı ülkelerden gelen araştırmacılar enerji, inşaat ve ziraat gibi mühendislik alanlarındaki araştırmalarını ve projelerini paylaşma fırsatı buldular.