Şehir

AK Parti Genel Merkez Üniversiteler Başkan Yardımcısı Enes Uğur ve Karabük AK Parti Belediye Meclis Üyesi Rümeysa Gök Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Merkez Üniversiteler Başkan Yardımcısı Enes Uğur ve Karabük AK Parti Belediye Meclis Üyesi Rümeysa Gök, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, AK Parti Genel Merkez Üniversiteler Başkan Yardımcısı Enes Uğur ve Karabük AK Parti Belediye Meclis Üyesi Rümeysa Gök’ü Rektörlük makamında ağırladı. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, AK Parti Genel Merkez Üniversiteler Başkan Yardımcısı Enes Uğur ve Karabük AK Parti Belediye Meclis Üyesi Rümeysa Gök’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti Genel Merkez Üniversiteler Başkan Yardımcısı Enes Uğur ve Karabük AK Parti Belediye Meclis Üyesi Rümeysa Gök, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)