Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonunda Kovid-19 sonrası ilk kez Mühendislik Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı düzenledi. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Mühendislik Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhammet Tahir Güneşer'in başkanlığında gerçekleştirildi. Akademik Genel Kurul toplantısında kalite ve kurumsallaşma teması işlendi. Toplantı kapsamında akademik ve idari personelin görev, sorumluluk ve vazifeleri üzerine yönetim kurulunun beklentileri aktarıldı. Akademik Genel Kurul toplantısında Mühendislik Fakültesi için yapılmış faaliyetlerden ve gelecekte yapılacak iyileştirilmelerden bahsedildi. Akademik Genel Kurul Toplantısında Mühendislik Fakültesinin mevcut, kurulan ve gelecekte kurulması planlanan birimleri üzerinde duruldu. Mühendis Fakültesi mevcut birimleri ''birim kalite komisyonu, bologna komisyonu, müdek komisyonu, akademik danışmanlık koordinatörlüğü, iletişim komisyonu, işyeri eğitim komisyonu, sivil savunma afet komisyonu'' konusunda kısa bilgiler aktarıldı. Mühendislik Fakültesi için gelecek dönemlerde kurulması planlan birimler üniversite - sanayi- toplum komisyonu ve mühendislik fakültesi laboratuvar komisyonu gibi alanlar hakkında istişare edildi. Akademik Genel Kurul toplantısında KBÜ Mühendislik Fakültesi Laboratuvar Binasının 2022-2023 eğitim öğretim yılında faaliyete geçirilmesinin planlandığı da katılımcılarla paylaşıldı. Akademik Genel Kurul toplantısının sonunda akademisyenlerin de yönetimden beklentileri ve istekleri dile getirildi. Soru, öneri, düşünce ve görüşlerinin dinlenmesi ve konuşulması ardından Akademik Genel Kurul toplantısı sona erdi.