Rektörlük

Al-Balqa Üniversitesi Rektörü'nden ziyaret

Ürdün'de bulunan Al-Balqa Applied Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Sorour Zoubi, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.  Karabük Üniversitesi ve Al-Balqa Applied Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen '1. Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Kongresi'ne katılmak üzere Karabük Üniversitesine gelen Rektör Prof. Dr. Abdullah Sorour Zoubi, kongrenin açılış programının ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı makamında ziyaret etti. Al-Balqa Applied Üniversitesi ile çok yakın ilişkilere sahip olduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Refik Polat, iki üniversite tarafından ortak yapılan '1. Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Kongresi'nin ikincisini Ürdün'de düzenleyeceklerini söyledi. Konukları ile yakından ilgilenen Rektör Prof. Dr. Refik Polat son olarak  ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.