Rektörlük

Anadolu Üniversitesi Rektöründen, KBÜ Rektörüne ziyaret

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.  Safranbolu Kaymakamlığı ve Anadolu Üniversitesi ortaklığında Safranbolu Şehit Murat Akdemir Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen, "Farklı Yönleri ile Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar Paneli"ne katılmak üzere Karabük'e gelen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti. Rektör Çomaklı'ya ziyaretinde, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Rahmi Atalay ve Prof. Dr. Oktay Emir ile Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) Müdürü Prof. Dr. Levent Eraslan eşlik etti. Konuk Rektöre Karabük Üniversitesi hakkında bilgiler veren Rektör Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.