Bilimtey Bilim Kulübü, Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarı’na katıldı

Karabük Üniversitesi Bilimtey Bilim Kulübü öğrencileri, ülkemizin mühendislere özgü ulusal etkinliği olan Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarı’na (TÜMKAF’2019) katıldı.

Ülkemizin mühendislere özgü ulusal etkinliği Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarı (TÜMKAF); mühendislik, sanayi ve teknoloji alanında faaliyet gösteren firmaları ve kamu teknoloji kuruluşlarını ülkemizin mühendisleri ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü ev sahipliğinde Vodafone Arena’da buluşturdu.

Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarı’na katılan Karabük Üniversitesi Bilimtey Bilim Kulübü öğrencileri de stantları ziyaret ederek iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Vodafone Arena’da düzenlenen fuar kapsamında stant ziyaretleri, örnek olay/atölye çalışmaları, Tea&Talk oturumları, mülakat simülasyonları ve iş/staj mülakatları gibi birbirinden farklı etkinlikler düzenlendi.