Kampüs

Biz Anadoluyuz Projesinde ikinci etap

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Bingöl’den 120 kişilik ikinci öğrenci grubu Karabük’e geldi. Bingöl ve Karabük Valilikleri iş birliğinde organize edilen gezide öğrenciler, Üniversitemizi de ziyaret etti.

Karabük Valisi Kemal Çeber tarafından kent meydanında karşılanan öğrenciler, ilk olarak Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarını (KARDEMİR) gezdi. Buradaki çalışmaları yakından inceleyen misafir öğrenciler daha sonra Üniversitemizde SKS’ye bağlı Gelişen Çocuk Kulübü tarafından kendileri için hazırlanan etkinliğe katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat öğrencilerle yakından ilgilendi

Biz Anadoluyuz projesi kapsamında Üniversitemize gelen öğrencilerle yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat öğrencileri üniversitemizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Üniversitemiz Rektörlük binası önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından Gökşen M. Yücel Kapalı Spor Salonu’na geçen öğrenciler müzik eşliğinde çeşitli oyunlarla doyasıya eğlendi. Etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat da öğrencilere eşlik ederek onlarla birlikte volaybol, seksek, satranç gibi oyunlar oynadı.

Kampüsü de gezen misafir öğrencilere Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezinde akşam yemeği verildi.

Pazar günü UNESCO Dünya Miras Listesindeki tarihi Safranbolu ilçesini de gezecek olan öğrenciler yine aynı gün Karabük'ten ayrılacak.