“Bu işte bir terslik var” Oyunu Tiyatroseverlerle Buluştu

“Bu işte bir terslik var” adlı tiyatro oyunu Karabük Üniversitesi 15  Temmuz Şehitler Konferans Salonunda tiyatroseverlerle buluştu. Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencisi Cihan Aslan’ın kaleme aldığı ve yönettiği senaryo KBÜ 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda iki seans şeklinde sahnelendi. Bir ailenin gerçekte olanın tam tersi biçimde rollere bürünmesini konu alırken kadının erkek, erkeğinde kadın gibi davranmasını konu edinen tiyatro oyununda toplum tarafından kabul edilen bazı davranışların normalleşmesinin anormalliğine dair birçok mesaj verildi. İki seans şeklinde gösterime sunulan tiyatro oyununa çok sayıda izleyici katıldı. Öğrencilerin beğenisini ve alkışlarını alan  yönetmen Cihan Aslan tiyatro sonrasında KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'a teşekkürlerini dile getirdi.