Rektörlük

Çad eski Çevre Bakanı'ndan Rektör Polat'a ziyaret

Çad eski Çevre Bakanı Dr. Ahmat Mbodou Mahamat, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti.

Külliye Karabük

Çad Eski Çevre Bakanı Dr. Ahmat Mbodou Mahamat ve eşi Amina Boubakar, kızının mezuniyet törenine katılmak için Türkiye’ye 14 bin kilometre uzaklıkta olan Çad’dan Karabük’e geldi.

Çadlı eski Bakan Dr. Mahamat, Karabük Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'nde Raylı Sistemler Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan kızı Adama Bechir Oumar’ı yalnız bırakmadı.

Mahamat, mezuniyet töreni sonrası Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti.

Dr. Ahmat Mbodou Mahamat, uluslararası öğrencilere gösterilen ilgiden dolayı Rektör Polat’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof.Dr. Polat da gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.