Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık ve Avukat İlter Fatih Korkut Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık ve Avukat İlter Fatih Korkut'u Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm  de eşlik etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık ve Avukat İlter Fatih Korkut'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık ise misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)