Rektörlük

Cumhuriyet Başsavcısı Akman ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Çelik’ten KBÜ Rektörü Kırışık’a İadeiziyaret

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a iadeiziyarette bulundu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik’i makamında ağırladı. Ziyarete Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde kolaylıklar diledi.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ