Kampüs

Daha Temiz Bir Kampüs İçin Farkındalık Yarattılar

Üniversitemizde öğrenciler daha temiz bir kampüs için çevre temizliğinde farkındalık yaratıyor. İlk olarak Öğrenci Konseyi’nin girişimleriyle öğrenciler “Poşetini Kap Gel” sloganıyla kampüs içinde temizlik çalışması yaptı. Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi önünde başlayan çevre temizliği kampüs içi boyunca devam etti. Temizliğe katılan öğrenciler, çöp poşetleri ile kampüs içini dolaşarak yerlere atılmış olan teneke kutu, poşet, kağıt, şişe ve benzeri atıkları tek tek topladı. Üniversitemiz Genç Tema Topluluğu tarafından da “Daha temiz bir üniversite” sloganıyla nizamiye girişinden başlanarak tüm kampüs boyunca yerlere atılmış çöpler toplanıldı. Temizlik çalışmasında geri dönüşümü mümkün olan kağıt torbalar kullanıldı.