Şehir

Eflani Belediye Başkanı Akın’dan KBÜ Rektörü Kırışık’a Ziyaret

Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın’ı Rektörlük makamında ağırladı. Görüşmeye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti.

Görüşmede, üniversite ve belediye iş birliğiyle yürütülecek çalışmalar ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Hüsnü Akın’a çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hüsnü Akın da misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf karesi ile son buldu.