Endonezya Darussalam Gontor Üniversitesinden Karabük Üniversitesine Akademik İş Birliği Ziyareti

Endonezya Darussalam Gontor Üniversitesinden gelen akademisyen ve öğrenciler akademik iş birliklerinin güçlenmesi amacıyla Karabük Üniversitesini ziyaret etti. Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Adnan Ucur, Endonezya Darussalam Gontor Üniversitesi Toplum Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Riza Azhari, Uluslararası Evkaf Araştırmaları Merkezi Direktörü Syahruddin, İslami Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Jaziela Huwaida, İslami Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Laola Badu Wawa, Endonezya Darussalam Gontor Üniversitesi öğrencilerini Karabük Üniversitesi Senato Odasında misafir etti. Ziyaret sırasında, iki üniversite arasında olası iş birlikleri ve ortak projeler üzerinde görüşmeler yapıldı. Görüşmenin ardından akademisyenler ve öğrenciler arasında bilgi alışverişi ve kültürel etkileşimler gerçekleştirildi. Görüşme hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.
Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Eda Nur MADEN / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü