Şehir

Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’i Rektörlük makamında ağırladı. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretin ardından Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'a plaket takdiminde bulundu. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)