Rektörlük

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva'dan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'a Ziyaret

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’yı makamında ağırladı.

Görüşmede, Karabük Üniversitesi ile Eskipazar Belediyesi arasında gerçekleştirilebilecek iş birlikleri ve ortak projeler değerlendirildi. İki kurumun iş birliğinin bölgesel kalkınmaya nasıl katkı sağlayabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’ya çalışmalarında başarılar diledi. Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva da misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.