'Geleceğin Meslekleri Toplantısı'nın ikincisi yapıldı

Karabük Üniversitesinde “Mesleklerin Evrimi ve Geleceğin Meslekleri” konulu toplantının ikincisi  yapıldı. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörlüğü tarafından, dünyadaki yükseköğretimin planlayıcıları, politikacılar ve iş dünyasını yönetenlerle paralel olarak 21. yüzyılın yetişecek bireylerini hazırlamak amacıyla “Mesleklerin Evrimi ve Geleceğin Meslekleri” konulu toplantının ikincisi Rektörlük Senato Odasında gerçekleştirildi. KBÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Prof. Dr. İzzet Açar eşliğinde yapılan toplantıda, KBÜ’nün farklı akademik birimlerinde görev yapan öğretim üyeleri bölümleriyle ilgili gelecekte olabilecek meslekleri tartıştı. Çalışmaların daha verimli geçmesi adına fen, sosyal, sağlık ve sanat - tasarım bilimleri alanlarında çalışma grupları oluşturuldu ve KBÜ Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cevat Özarpa çalışma gruplarından sorumlu kişi olarak belirlendi. Toplantılar belirlenen tarihlerde düzenli olarak devam edecek.