Güney Kore ve Kazakistanlı uluslararası öğrencilerden Rektör Polat'a ziyaret

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Güney Kore ve Kazakistan'dan Karabük Üniversitesine akademik eğitim almak için gelen uluslararası öğrencileri makamında ağırladı. Güney Kore'nin Keimyung Üniversitesi ve Kazakistan'ın Avrasya Beşeri Bilimler Üniversitesi ile Nur-Mubarek İslami Kültür Üniversitelerinden Karabük Üniversitesine üniversiteler arasında yapılan ikili akademik iş birliği kapsamında eğitim almak için gelen uluslararası öğrenciler KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı makamında ziyaret etti. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'a Türkiye'de bulunmaktan ve Karabük Üniversitesinde eğitim almaktan çok memnun olduklarını ileten öğrenciler Polat'ın Ramazan ayını da kutladı. Öğrenciler  Keimyung Üniversitesi ve Avrasya Beşeri Bilimler Üniversitesi ile Nur-Mubarek İslami Kültür Üniversitesi Rektörlerinin selam ve iyi dileklerini KBÜ Rektörü Prof. Dr. Polat'a ilettiler.  Rektör Polat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.  Ziyaret günün anısına hep birlikte çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.