Halkla İlişkiler öğrencilerine uygulama semineri

Karabük Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine mesleki uygulamalar konusunda seminer veren NİŞ PR Ajans Başkanı Nesrin Gündüz, halkla ilişkilerin geleceğin mesleği olduğunu; ancak Türkiye’de halen tam olarak bilinmediğini ve yanlış algılandığını ifade etti. Türkiye’de önemli kurumlara halkla ilişkiler hizmeti veren NİŞ PR Ajans Başkanı Nesrin Gündüz, Karabük Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin daveti üzerine Safranbolu’ya gelerek seminer verdi. Tarihi Hacı Hüseyinler Konağı’nda gerçekleşen seminerde Gündüz, yaptığı çalışmalardan örnekler vererek halkla ilişkiler mesleği uygulamalarını anlattı. Öğrencilerde meslek farkındalığı yaratmayı ve iş dünyasında dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekmeyi amaçlayan seminerde, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri iş dünyasıyla ilgili merak ettiklerini sorarak bilgi edindiler.