İlahiyat öğrencilerine 'Hadis İcazet Töreni' yapıldı

Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından "Hadis İcazet Töreni ve Son Ders" adlı program düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencilerine icazetleri verildi. Hamit Çepni Konferans Salonunda düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı İbrahim Kürtül, Genel Sekreter Lütfü Köm, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fahrettin Atar, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, dekan yardımcıları, öğretim elemanları ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Refik Polat Karabük Üniversitesinde 'Hadis İcazet Töreni'nin gerçekleşmesinin kendisine gurur verdiğini söyledi. Konuşmasının devamında, "Biz Kur'an-ı-Kerim ve sünnet ile ilerleyen bir milletin evlatlarıyız. Üniversite olarak ta bu konuda destek vermeye hazırız. Hadis ve sünnet yolunda, bunu vurgulayan bir üniversite olmak için elimizden gelen her gayreti gösteriyoruz." diyen Rektör Polat, "Dekanımız ve öğretim elemanlarımızda bu konuda gerekli hassasiyetlerini gösteriyor. Öğrencilerimize de bundan sonraki yıllarda muvaffakıyetler diliyorum." sözleri ile konuşmasını sonlandırdı. Konuşmaların ardından İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencilerine icazet belgeleri verildi.