Şehir

İş İnsanı Ali Karakaş Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ı Ziyaret Etti

İş insanı Ali Karakaş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, iş insanı Ali Karakaş’ı Rektörlük makamında ağırladı. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, iş insanı Ali Karakaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İş insanı Ali Karakaş, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)