İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse'den Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'a Ziyaret

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir eşlik etti. Ziyarette üniversitelerin yeni eğitim öğretim döneminde yapmayı planladıkları faaliyetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ise misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse yazmış olduğu "İslam Hukukuna Giriş" ile "Genetiğiyle Oynanmış Kavramlar ve Aile Medeniyetinin Sonu" başlıklı kitaplarını ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir ise yazmış olduğu "Siyasî, İktisadî, Sosyal Tavsiyeler" başlıklı kitabını, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'a hediye etti. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)