Rektörlük

KABUSEM yurt yöneticilerine kurs verdi

Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABUSEM) tarafından, Karabük'te bulunan özel yurt yöneticilerine 'Öğrenci barınma hizmetleri yöneticiliği kursu' verildi. 130 saat süren kursun sonunda katılımcılara sertifikalarını, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat verdi.  Sertifika töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Refik Polat, KABUSEM kapsamında daha faydalı işler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Bölgemizdeki yurtlara yönelik eğitim hizmetleri vermek, bizleri sevindiriyor." dedi. Öğrencilerin, Karabük Üniversitesini tercih etme sebebinin başında üniversite ve şehirde huzur ortamının bulunması olduğunu vurgulayan Rektör Polat, bu huzur ortamının sağlanmasında barınma faaliyeti gösteren yurtların büyük payı olduğunu ifade etti. Rektör Polat konuşmasının sonunda, uluslararası öğrencilere özel yurtların daha fazla imkan tanıması isteğinde bulundu.