Kampüs

Kadroya geçecek işçilere bilgilendirme toplantısı yapıldı

Taşeron işçilerin beklediği kadro başvuruları 2 Ocak itibari ile başladı. Karabük Üniversitesi'ndeki taşeron işçilerin merak ettiği 'Taşeron kadro başvuruları nasıl yapılacak? Taşeron kadro güvenlik soruşturması nasıl yapılıyor? Taşeron arşiv araştırması neden yapılıyor? Sınavlar ne zaman yapılacak? Kadroya geçiş tarihi belli mi?' gibi sorular Üniversitemiz'de yapılan toplantıda cevaplandırıldı. Karabük Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Oğuz Mete Gökmen tarafından taşeron işçilere kadroya geçiş başvurularını nasıl yapacakları, hangi evrakları getirecekleri ve başvuru formlarını nasıl dolduracaklarına dair bilgiler verildi. Bilgilendirmenin ardından taşeron işçiler tarafından kadroya ne zaman geçecekleri ve sürecin ne kadar uzayacağına dair sorulan sorular da cevaplandırıldı. Taşeron işçilerden bir an önce başvuru formlarının tamamlanmasının istendiği toplantıda, bu sürecin hızlı yapılması halinde ikinci aşamaya daha hızlı geçilebileceği vurgulandı.