Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ı Ziyaret Etti

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı (Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı) Mustafa Duran ve İcra Ceza Mahkemesi Hakimi Seyyid Ahmet Öztürk Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyareti kapsamında iadeiziyarette bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran ve İcra Ceza Mahkemesi Hakimi Seyyid Ahmet Öztürk'ü Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm de eşlik etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran ve İcra Ceza Mahkemesi Hakimi Seyyid Ahmet Öztürk’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran ve İcra Ceza Mahkemesi Hakimi Seyyid Ahmet Öztürk misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)