Karabük Derin Haber'den Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Ziyaret

Karabük Derin Haber Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Derin Haber Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı’yı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm ve Karabük Derin Haber Muhabiri Eda Eren Güller de bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Derin Haber Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Karabük Derin Haber Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)