Şehir

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Ziyaret

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Cuma Kara, Sedat Çakıl ve Denetim Kurulu Üyesi Yasin Özçelik’i makamında ağırladı. Ziyarete Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ile Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti.

Görüşmede, Karabük Üniversitesinin bölge ekonomisine sağladığı katkılar ve yerel esnafın öğrencilere sunduğu çeşitli hizmetler ayrıntılı bir şekilde ele alındı. Görüşmede yerel ekonominin canlanmasında Karabük Üniversitesinin önemli bir rol oynadığı vurgulandı. Ayrıca, üniversite ve yerel esnaf arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına daha büyük katkılar sağlayacağına dair ortak bir kararlılık ifade edildi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hüseyin Kılıç’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hüseyin Kılıç da misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.