Rektörlük

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından KBÜ Rektörü Kırışık'a Ziyaret

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım ve Ahmet Kirman'ı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarette, Karabük şehrinin ekonomik ve sosyal hayatına yönelik iş birliği olanakları ve ortak projeler ele alındı.  Rektör Kırışık, Başkan Yıldırım’a duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Yıldırım da misafirperverliği için Rektör Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde kolaylıklar diledi.
Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü