Şehir

Karabük esnafına 'etkili iletişim' eğitimi

Karabük Üniversitesi ile Karabük Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu iş birliğinde Karabüklü esnaflara yönelik "Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitim Programı" düzenleniyor. Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KBÜSEM) tarafından düzenlenen "Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitim Programı"na son kayıtlar 20 Ağustos'ta bitiyor. 8 saat sürecek eğitimler ise 20 Ağustos'ta başlayarak Cumartesi ve Pazar günleri belirlenecek uygun saatlerde Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Eğitim programında müşteri ilişkileri, pazarlama stratejileri ve etkili konuşma gibi pek çok konu ele alınacak.   Katılmak isteyenler KBÜSEM'in 0 370 418 71 70 (1369) numaralı telefonunu arayarak veya kbusem@karabuk.edu.tr adresinden e-posta yoluyla detaylı bilgiye ulaşabilecek.