Şehir

Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay’ı Rektörlük makamında ağırladı. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretin ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'a Afet ve Acil Durum Çantası hediye etti. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)