Şehir

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasından Rektör Polat’a Nezaket Ziyareti

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve beraberindeki heyet Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti.  Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Malkoç, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kafalı, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Karadeniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sönmez’i rektörlük makamında ağırladı. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, KTSO Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlamaktan memnun olduğunu dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşegül Ay eşlik etti.