Spor

Karabük Üniversitesi okçularından önemli başarı

Karabük Üniversitesi Geleneksel Sporlar Kulübü sporcuları, Bartın'da "Geleneksel Okçulukla Üniversiteli Öğrenciler Özüne Dönüyor" projesi kapsamında düzenlenen turnuvada birinci oldu.
Karabük Üniversitesi Geleneksel Sporlar Kulübü sporcuları, Bartın Üniversitesinin "Geleneksel Okçulukla Üniversiteli Öğrenciler Özüne Dönüyor" projesi kapsamında düzenlediği okçuluk turnuvasına katıldı. 5 sporcudan oluşan üniversite takımlarının katıldığı takım yarışmasında, Öğr. Gör. Mustafa Yılmaz, Öğr. Gör. Fatih Mehmet Ulu, Dr. Öğr. Gör. Fatih Uysal, Elvin Yusifzade ve İbrahim Afrazil'den oluşan Karabük Üniversitesi takımı birinci oldu. Ferdi yarışmalarda ise 32 sporcunun atışları sonucunda ilk üç Karabük Üniversitesinden oluştu. Sonuçlar şöyle: 1. İbrahim Afrazil (Karabük Üniversitesi ), 2. Öğr. Gör. Mustafa Yılmaz (Karabük Üniversitesi), 3. Elvin Yusifzade (Karabük Üniversitesi ).