Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Aşure Programına Katıldı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlediği aşure programına katıldı. Karabük Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Yenişehir Camisi’nde şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur'an-ı Kerim tilaveti okudu, dualar edildi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ın da katıldığı programa Karabük Valisi Fuat Gürel, Kamu Kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Yenişehir Camiinde okunan Kur-an’ı Kerim Tilaveti, İl Müftüsü Ercan Aksu'nun yapmış olduğu dua ve Aşure ikramının ardından sona erdi. Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)