Rektörlük

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Orhan Uzun'un Mutlu Gününe Eşlik Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Orhan Uzun'un oğlu Ahmet Taha ve Fatmagül çiftinin nikah törenine katıldı. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Orhan Uzun'un oğlu Ahmet Taha ve Fatmagül çifti için düzenlenen nikah törenine Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın yanı sıra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve davetliler katıldı.