Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 1 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karabük Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı başkanlık makamında ağırladı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Hocamıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Kırışık, ev sahipliği için Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye teşekkür etti. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)