Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Filibe'de Uluslararası Ekonomi Forumu'na Katıldı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Bulgaristan'ın Filibe kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Ekonomi Forumu'na katıldı.

Forum, Sofya Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğunun destekleriyle, Bulgar-Türk İş İnsanları Derneği (BULTİŞ) ve Bulgaristan Ticaret Odası iş birliğinde düzenlendi.

Düzenlenen foruma Sofya Büyükelçisi Mehmet Sait Uyanık, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ilin Dimitrov , Filibe Valisi Hristina Yançeva , Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Ticaret ve Sanayi Odalarının yanı sıra, toplamda 215 firma, yatırımcılar ve iş insanları katıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Bu tür uluslararası etkinlikler, akademik dünyamızın ve iş dünyamızın bir araya gelmesine ve ortak projelerin geliştirilmesine olanak tanıyor. Karabük Üniversitesi olarak, global ekonomik dinamikler içinde yer almak ve uluslararası işbirliklerimizi artırmak için bu fırsatları değerlendirmek öncelikli hedefimizdir” dedi.