Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda İncelemelerde Bulundu

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda incelemelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda yapılan incelemelerde Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şakir Akgül teknik, fiziksel imkanlar, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun imkanları hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şakir Akgül’e çalışmalarında başarılar dileyerek, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu belirtti. Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şakir Akgül ise Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)