Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin’i Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a ziyaretinde Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz da eşlik etti. Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ağırladı. Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin’e teşekkür etti. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)