Şehir

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Valiler Kararnamesiyle Karabük Valiliğine atanan Mustafa Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Valilik makamında ağırladı. Karabük Valisi Mustafa Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık da misafirperverliği için Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a teşekkür etti. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)