Rektörlük

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Rektörlüğe Bağlı Birimlerde İncelemelerde Bulundu

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektörlüğe bağlı birimlerde incelemelerde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'a, Karabük Üniversitesi Genel Sekreteri Lütfü Köm ve idari personel eşlik etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Genel Sekreterlik, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Kongre Koordinasyon Birimi depoları, kurum arşiv odası, güvenlik amirliği, resmi araç garajı ve Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğünde incelemelerde bulundu. Birimlerin yetkililerinden bilgi alan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, personele işlerinde kolaylıklar diledi. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)