Sağlık

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, akademik birimlere yaptığı ziyaretler çerçevesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, akademik birimlere yaptığı ziyaretler çerçevesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Düha Koç, akademik ve idari personel eşlik etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna bağlı birimlerde yürütülen akademik çalışmalar hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu, MYO'ya ait uygulama alanlarını, sınıfları ve atölyeleri gezdi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna bağlı programların yöneticilerinden bilgi alan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, akademik ve idari personele işlerinde kolaylıklar diledi. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)