Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'tan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarette üniversitelerin faaliyetleri, çalışmaları, projeler, uluslararası öğrenciler konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’na teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)