Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan Emekliliğe Ayrılan Bilgisayar İşletmeni İsmail Akıncı’ya Teşekkür Belgesi

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesi bünyesinde yıllardır görev yapan Bilgisayar İşletmeni İsmail Akıncı’ya emekliliğe ayrılması sebebiyle teşekkür belgesi hediye etti. Karabük Üniversitesi idari personellerinden Bilgisayar İşletmeni İsmail Akıncı, emekliliğe ayrılması sebebiyle Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a veda ziyareti gerçekleştirdi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, emekliliğe ayrılan Bilgisayar İşletmeni İsmail Akıncı’ya teşekkür belgesi hediye etti.