Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin’e Ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin’i ziyaret etti. Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarette sağlık alanındaki kamu hizmetleri ve akademik işleyişin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin’e Karabük’ün dünyaca ünlü değerlerini tanıtan ürünleri hediye ederken Rektör Prof. Dr. Fatih Gültekin ise kendi yazmış olduğu "Fark Etmeden Yediklerimiz" ve "Kaşığında Ne Var? Beslenme ve Gıda Seçme Kılavuzu" kitaplarını Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hediye etti. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)