Rektörlük

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan Yemekhane Denetimi

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversitenin Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan yemekhaneyi ziyaret ederek mutfak bölümünde hijyen koşulları ve yemek kalitesi üzerine incelemelerde bulundu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜ Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan  yemekhanede hijyen koşullarının ve gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik detaylı kontroller gerçekleştirdi.

Yapılan kontrollere KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç ve idari personeller eşlik etti.

KBÜ Rektörü Kırışık, mutfakta yaptığı incelemelerin ardından öğrencilere yemek dağıtarak, onların taleplerini dinledi.

Yemek dağıtımın ardından sıraya girerek yemek alan ve öğrenciler ile birlikte yemek yiyen Rektör Kırışık, öğrencilerle sohbet ederek onların görüşlerini dinledi. Öğrenciler yemekhanede çıkan menülerden memnun olduklarını belirterek, öğrenci dostu çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkürler ettiler.